Guíes i documents importants
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a la venda i preparació d'aliments en mercats no sedentaris
La guia que ara es presenta és un instrument de gestió eficaç de la política de prevenció en salut en la venda i preparació d'aliments en mercats no sedentaris, tan arrelats en els municipis de la Comunitat Valenciana, i també constituïx un mecanisme de col·laboració i de coordinació que aglutina, a més, els interessos i les obligacions de les administracions públiques i del sector. El propòsit d'esta guia de bones pràctiques és proporcionar a les persones responsables dels establiments alimentaris dels mercats no sedentaris, una ferramenta per a facilitar el compliment de la legislació alimentària, en particular el requisit establit en l'article 5, relatiu a l'obligació de disposar d'un sistema d'autocontrol basat en l'APPCC del Reglament (CE) 852/2004, de 29 d'abril, amb adaptacions a aquest tipus d’activitats i, al mateix temps, establir els requisits en els quals s’han de basar els ajuntaments i altres entitats responsables per a autoritzar la realització d’aquest tipus de mercats i fires eventuals.
-
Fitxers adjunts: ▼