El secretari Francesc Colomer inaugura l’Oficina d’Informació Turística

04/05/2022

El secretari Francesc Colomer inaugura l’Oficina d’Informació Turística

El nou espai compta amb un informador per atendre els visitants interessats en conèixer tots els atractius culturals i patrimonials que ofereix el municipi

Aquest matí el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, acompanyat per l’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha fet la inauguració oficial de l’Oficina d’Informació Turística de Càlig. El nou espai s’ha ubicat al centre de la localitat, davant de la Torre, un dels principals monuments del municipi s’ha adequat per tal d’oferir una bona experiència turística als visitants.

Durant l’acte l’alcaldessa Borràs agraïa la visita de Colomer i destacava que la nova Oficina és el resultat de molts mesos de treball per part de tot el Govern Municipal. Segons insistia “aquest punt permetrà informar als visitants de tots els atractius patrimonials, culturals i gastronòmics de Càlig, a més de ser una bona oportunitat per donar a conèixer l’oferta comercial”.

Per la seua banda, Colomer assenyalava que és important que municipis com Càlig disposen d’una Oficina d’Informació Turística perquè, en la majoria dels casos, és el primer contacte que tenen amb la localitat els visitants. En aquest sentit, comentava que “és fonamental oferir una atenció propera i sobretot hospitalària perquè els turistes que arriben a Càlig se senten com a casa.”

D’altra banda, Colomer destacava que el turisme es completament compatible amb l’activitat agrícola, que fins i tot pot explotar-se com un atractiu més de cara al visitant, que ajude a posicionar Càlig.

1
2
3

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).