Càlig inaugura la IX Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals

30/04/2022

Càlig inaugura la IX Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals

Aquest matí s’ha fet la inauguració de la IX Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals amb la presència del director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat Valenciana, Antonio Quintana, la directora de presidència de la Generalitat a Castelló, Eva Redondo, les diputades provincials Ruth Sanz i Xaro Miralles, l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, corporació municipal i representants dels municipis del Baix Maestrat.

L’acte ha començat amb un cercavila amb l’actuació de la Colla de Dansaires de Càlig i l’Agrupació Musical, fins arribar al recinte de la Fira on el grup de Teatre Corronconco ha fet una petita actuació, que ha aconseguit treure les rialles del públic. A continuació la Reina de les Festes ha sigut l’encarregada de tallar la cinta inaugural.

La Fira de Sant Vicent continuarà durant tot el cap de setmana amb paradetes de productes de proximitat, revetlla popular, una demostració de l’entrada de bous a l’estil calijó, demostracions gastronòmiques i moltes més activitats per a tota la família.

INAUGURACIÓ
DANSES
TEATRE

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).