Càlig adquireix material de prevenció i desinfecció per a la lluita contra la Covid-19

06/04/2020

L’Ajuntament de Càlig ha treballat des del primer moment per a fer front a aquesta situació complexa que estem vivint i adquirint material de protecció per al personal municipal de la Brigada Municipal, Personal de Neteja, Policia Local i Serveis Socials. El consistori calijó ha adquirit ulleres de protecció, mascaretes, vestits busos, guants, lleixiu, desinfectant de superfície, desinfectant hipoclorit de sodi i gel hidroalcohòlic, per valor de 2.000 euros.

 

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ha declarat que s’havien iniciat les compres abans de l’estat d’emergència però “ha sigut aquesta setmana quan hem rebut la major part del material de desinfecció”.

 

Per a Borràs, “les tasques preventives també són fonamentals en estos moments” i ha indicat que “des de l’Ajuntament i, fins que acabo la situació actual, es seguirà treballant en la desinfecció de contenidors de residus i també dels carrers, així com els edificis públics i el col·legi Felicinda Collell”

 

Des del consistori calijó es reconeix el complex treball front a aquesta pandèmia tant de la Generalitat Valenciana com de la Diputació de Castelló, dels quals també s’ha rebut material, i ressalta “la col·laboració entre les institucions ja que és cosa de tots el superar-ho i no només en poder fer front en el moment actual, si no, per al després d’aquesta crisi” concloïa Borràs.

 

Material Covid-19

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).