Úrsula Córcoles i Natalia Sorlí han estat escollides reines de les Festes Patronals 2022

23/04/2022

Úrsula Córcoles i Natalia Sorlí han estat escollides reines de les Festes Patronals 2022 Aquest matí al Saló de Plens de l’Ajuntament s’ha fet l’acte d’elecció de les Reines de les Festes Patronals que se celebraran del 6 al 15 d’agost. A través d’un sorteig, la sort ha sigut l’encarregada d’escollir a Natalia Sorli com a representant dels xiquets i xiquetes de la localitat, que estarà acompanyada per la Cort d’Honor Infantil formada per Mariona Carrillo Borras, Ariadna Cuartero Miravet, Kenya Esteller Soriano, Naroa Fibla Cuartero, Cecilia Gil Simó, Maria del Valle Gómez. D’altra banda, també s’ha escollit a la Reina de les Festes Patronals 2022, en aquest cas, l’afortunada ha sigut Úrsula Córcoles, amb una Cort d’Honor formada per Patrícia Gascó Anglés. Durant l’acte l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, felicitava a les afortunades i agraïa a les seues famílies l’esforç per voler representar el municipi, en unes Festes Patronals que enguany podran recuperar la normalitat. Per la seua banda, la regidora de Festes, Ruth Sanz, també felicitava a les joves i assenyalava que des de l’Ajuntament, amb les entitats locals, es treballa per a confeccionar una extensa programació d’activitats que inclourà la recuperació de l’entrada de bous a l’estil calijó, declarada com a Festa d’Interés Turístic Provincial, a més del concert de La Fúmiga, entre moltes altres sorpreses.

Úrsula Córcoles i Natalia Sorlí
Reines i Corts d'Honor

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).