L’Ajuntament de Càlig rep 78.448,42 euros de subvencions per a la contractació de personal

03/11/2021

L’Ajuntament de Càlig rep 78.448,42 euros de subvencions per a la contractació de personal

Les contractacions es realitzaran a través dels programes EMPUJU, ECOVID i EMDONA. 


L'Ajuntament de Càlig contractarà a través dels programes que ofereix el servei valencià d'ocupació i formació, LABORA, la contractació de persones desocupades.

A través del programa EMPUJU es contractarà una persona per al lloc d'administratiu. El contracte és de jornada completa i la seua duració és de 12 mesos. Aquest programa incentiva a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys. La quantitat proposada per a aquesta subvenció és de 20.519,40 euros.

El programa ECOVID, destinat a la contractació de persones d'almenys 30 anys d'edat desocupades a conseqüència de la conjuntura derivada per la Covid-19, proposa una quantitat de 39.429,22 euros. Es contractaran dos peons per a la brigada municipal completa durant 12 mesos.

Tant el programa EMPUJU com ECOVID pertanyen al programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. Les persones que es contracten hauran d'estar inscrites com a demandants d'ocupació en els espais LABORA de la Generalitat.

A més, Càlig comptarà també amb el programa EMDONA (avalem experiència). Aquesta subvenció està destinada a la contractació de dones desocupades per a la realització d'obres o serveis d'interés general. La quantitat proposada és de 18.500,00 euros. Amb aquest programa es contractarà personal per a la brigada municipal amb contractes de jornada completa i una duració mínima de 6 mesos.


 

1

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).