L’Ajuntament de Càlig contractarà dos nous treballadors a través del programa EMCORP

28/05/2021

L’Ajuntament de Càlig reforçarà de manera temporal amb dos nous treballadors el planter municipal a través d’una nova subvenció concedida per la Generalitat Valenciana i el LABORA i que va destinada a fomentar l’ocupació entre els veïns i veïnes de la població.

L’ajuda, de 19.611,52 euros, permetrà al consistori calijó contractar durant 6 mesos a un peó de construcció per a la Brigada Municipal i un jardiner/a mitjançant el programa Emcorp, que té com a objectiu fomentar l’ocupació entre aturats que tinguen, al menys, 30 anys d’edat.

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, s’ha mostrat molt satisfeta per la consecució d’aquesta ajuda, ja que “d’una banda, podem oferir un treball a persones que porten molt temps a l’atur, i per una altra banda, a nosaltres ens dóna la possibilitat de disposar de més treballadors per donar un millor servei a la ciutadania”.

Els dos nous treballadors iniciaran les seues tasques el proper dimarts 1 de juny.

vista_calig

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).