L’Ajuntament agraix als més menuts el seu comportament durant el confinament

22/05/2020

Aquest divendres, l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, i personal de l’Ajuntament han començat a repartir un bonic detall entre tots els xiquets i xiquetes de la població, en agraïment pel seu bon comportament durant el temps que ha durat el confinament a les seues llars.

 

Durant el temps que ha durat l’estada obligatòria dels més menuts sense poder sortir al carrer, un dels col·lectius que més ha patit les conseqüències és el de la infantessa. Amb l’objectiu de tenir un detall per lo bé que s’han portat, s’està repartint –durant avui i demà dissabte- casa per casa als menors de 12 anys un paquet amb una carta d’agraïment i diversos regals, alguns d’ells gràcies a la donació desinteressada del quiosc ‘De tot un poc’, que ha regalat globus i llepolies.

 

En la carta que se’ls adjunta, el consistori també informa els xiquets i xiquetes que, quan siga possible, es celebrarà una gran festa infantil, i els recorda que han de continuar amb les noves rutines adquirides durant estes setmanes, com és rentar-se les mans, emprar mascaretes i mantenir la distància de seguretat.

repartiment_regals_infantils1
repartiment_regals_infantils2

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).