La celebració del IX Torneig d'Estiu de Futbol Sala de Càlig haurà d’esperar a 2021

10/06/2020

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Càlig i el Càlig Club de Futbol, organitzadors del Torneig d’Estiu de Futbol Sala de la localitat, han acordat de manera conjunta traslladar la celebració de la novena edició, corresponent a l’any actual, a 2021. La meditada decisió s’ha pres atenent a l’actual situació d’alarma sanitària i social, arran la incidència de la pandèmia de COVID 19 que es viu en el nostre país.

 

I és que, com ha passat en anys anteriors, el Torneig s’ha convertit en tot un reclam estival per als amants del futbol sala, que acudien de tota la comarca per gaudir durant les nits d’estiu del mesos de juny i juliol a les competicions que confrontaven equips de Càlig i de moltes poblacions dels voltants. L’any passat, quan es va celebrar la VIII edició de la cita, es van inscriure fins a 11 equips, amb més de 120 participants en este clàssic esportiu comarcal. Per tal d’evitar aglomeracions i vetllar per la salut de participants i aficionats, els organitzadors s’han decantat per evitar riscos i ajornar la celebració de l’esdeveniment fins el proper any.

 

El Torneig de Futbol Sala porta vuit anys en el calendari esportiu i social de Càlig, i es troba plenament consolidat, tal i com demostren les xifres d’inscripcions i aficionats que el disfruten. S’ha convertit en un clàssic en la població i esdevé una de les activitats més atractives de la temporada. El campionat va repartir l’any passat 1.250 euros entre els tres guanyadors, a més de lliurar trofeus al màxim golejador i per al millor porter, i dedicar una competició per a equips infantils.

 

futbolsala2019_guanyadors

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).