Èxit de participació en el curs de Cures a persones majors dependents a Càlig

23/11/2021

Èxit de participació en el curs de Cures a persones majors dependents a Càlig

El curs està organitzat per el “Pacte Territorial Castelló Nord”, els eixos principals del qual són la formació i l'ocupació.

 

Des d'ahir, 22 de novembre, i fins al dilluns 29 de novembre es realitza en el Centre de Cultura de Càlig el curs de Cures a persones majors dependents organitzat per el “Pacte territorial per l'Ocupació Castelló Nord”.

El curs està dirigit a empleats, autònoms, emprenedors i aturats. Ha tingut una gran acceptació amb un total de 14 inscrits, els quals provenen de diferents localitats pertanyents al Pacte, com són Sant Mateu, Canet lo Roig, Xert, Rossell i Càlig.

Després de detectar la necessitat de treballadors formats en aquest camp, el “Pacte Castelló Nord” ofereix aquesta formació adaptada a les necessitats del territori amb la condició de formar especialistes en aquells sectors més sol·licitats i millorar la seua competitivitat. 


És la segona vegada que Càlig acull el curs de Cures a persones majors dependents. En la seua primera edició va estar organitzat per l'Ajuntament i també va comptar amb un gran èxit de participació ciutadana. Ernestina Borràs, alcaldessa de la localitat, ha manifestat que per a l'Ajuntament és fonamental seguir potenciant aquest tipus d'activitats i tallers enfocats al foment de l'ocupació.


Amb la condició de fomentar la millora de l'ocupabilitat, des del “Pacte Castelló Nord” aposten per l'adaptació a les noves demandes laborals i l'actualització dels treballadors. Per aquest motiu un dels seus eixos principals és la formació ja que és un factor determinant per a l'ocupació. 


A través d'accions formatives aconsegueixen garantir un major rendiment en el lloc de treball competint així des de la gestió del coneixement. D'altra banda, una formació fonamental afavoreix l'autoestima, motivació i confiança del treballador oferint-li competències molt valuoses en entorns canviants com el que ens trobem actualment.


 

1
2

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).