Estudiants de la Universitat Politècnica de València visiten la Torre de Càlig

17/11/2021

Estudiants de la Universitat Politècnica de València visiten la Torre de Càlig

25 estudiants del Màster de Conservació Arquitectònica visiten la Torre i l’edifici de Correus.

El divendres 5 de novembre un total de 25 estudiants del Màster de Conservació Arquitectònica de la Universitat Politècnica de València van visitar la localitat de Càlig. Van poder apreciar les diverses fases de construcció i transformacions de la Torre de Càlig. A més d’observar els grafitis, pintures i sanguinas, així com l'escala decorada amb faixes de colors afegida a meitat del segle XVIII.


En la visita van valorar els esforços duts a terme pel municipi per a la restauració i posada en valor de la Torre. A més també van visitar l'edifici de Correus, situat davant. En ell van admirar la decoració de les faixes de colors idèntica a l'existent en l'escala que dóna accés a la Torre. I van admirar la decoració composta per periòdics, pòsters i revistes de l'antiga sala del discjòquei, superposada un sòcol pintat d'època isabelina.


Els estudiants del Màster van estar acompanyats pel seu professor, Fernando Vegas López-Manzanares, i provenien de diversos racons de la geografia espanyola i d'altres països com Armènia, Xile, Colòmbia, Cuba, Guatemala, Mèxic i l'Uruguai.


 

1
2
3

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).