El Centre de Salut de Càlig amplia la plantilla

10/05/2022

El Centre de Salut de Càlig amplia la plantilla

Es tracta del nou pla de la Conselleria de Sanitat amb la creació de 6.000 noves places estructurals

Càlig ha millorat l’assistència sanitària del Centre de Salut gràcies a la incorporació d’una nova plaça fixa d’infermeria, d’aquesta forma la plantilla passa a disposar de dos metges i dues infermeres. Cal destacar que la incorporació ha sigut possible a través del nou pla de la Conselleria de Sanitat per a la millora de l’assistència sanitària a tota la Comunitat, que suposarà crear 6.000 noves places estructurals.

El passat 1 de maig es va realitzar la primera contractació de 5.040 professionals i per al mes de setembre es preveu realitzar-ne una segona fins a aconseguir les 6.000 places anunciades per Sanitat.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha indicat que “aquesta mesura impulsada per la Generalitat Valenciana és una mostra del compromís del Govern Autonòmic amb els pobles petits per oferir un servei de qualitat als veïns”. Segons afegia a partir d’ara el Centre de Salut compta amb dos metges i dos infermeres fet que permetrà oferir una millor atenció assistència a la ciutadania.

1

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).