Càlig reivindica el Dia internacional per l'eliminació de la violència sobre les dones 

24/11/2021

Càlig reivindica el Dia internacional per l'eliminació de la violència sobre les dones 

El dijous 25 i el dissabte 27 de novembre en la localitat hauran exposicions, tertúlies i cine-fòrum contra la violència de gènere.

 

L'Ajuntament de Càlig ha preparat una programació amb activitats reivindicatives per al dijous 25 de novembre amb motiu del Dia internacional per l'eliminació de la violència sobre les dones. Els actes començaran a les 12.00 hores a la porta de l'Ajuntament amb la col·locació de la pancarta i la lectura del manifest a càrrec de Ernestina Borràs, alcaldessa de la localitat. 

Seguidament s'inaugurarà l'exposició de fotografies “Mans del poble pels bon tractes”. Les fotografies han sigut realitzades per usuaris del SPAP (Unitat de respir) que han retratat mans de persones i aniran acompanyades d'un text sobre la violència de gènere. 

A les 16.00 hores en el Centre de Cultura de Càlig tindrà lloc el cine-fòrum organitzat per l'Associació de Mestresses de casa. Es projectarà una pel·lícula i després hi haurà una xocolatada per a les sòcies.

Finalment, el dissabte 27 de novembre a les 12.00 hores s'inaugurarà en la Plaça de la Diputació l'exposició “Entre llops” de les germanes Besolí. I a les 16.00 hores es realitzarà la presentació de l'exposició amb una tertúlia sobre la violència de gènere per part de les autores de les obres. 

1

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).