Càlig recuperarà aquest cap de setmana la festa de Sant Vicent

23/04/2022

Càlig recuperarà aquest cap de setmana la festa de Sant Vicent. 

La colla de Dansaires i l’Ajuntament han preparat una programació especial que inclourà els actes més tradicionals de la festivitat Aquest cap de setmana Càlig recuperarà la festa de Sant Vicent després de dos anys de suspensió amb motiu de la pandèmia. La Colla de Dansaires ha organitzat una agenda carregada d’actes per al cap de setmana que culminarà dilluns amb la tradicional Olleta calijona per part de l’Ajuntament. Les activitats començaran aquest dissabte, 23 d’abril, a les 20h amb l’anunci de la festa pels carrers de la localitat per tal d’animar els veïns i recordar que torna la tradició. Per diumenge continuaran les activitats a les 11:00h amb un cercavila i tot seguit, a les 11:30h, s’oferirà la missa en honor a Sant Vicent. Ja per la tarda es farà una de les activitats més característiques i participatives de la festivitat amb el Cant de la Lloa i el Ball de la Dansa a partir de les 18:30h a la plaça Nova, a càrrec de la Colla de Dansaires. Com és habitual el lloador demanarà permís a l’alcaldessa de la localitat, Ernestina Borràs, per a recitar els versos dedicats a Sant Vicent i a la crítica local. La programació finalitzarà amb el correfoc que es farà a les 22:30h on les espurnes i els petards il·luminaran els carrers de Càlig. Olleta calijona Dilluns 25 d’abril, dia de Sant Vicent, l’Ajuntament oferirà la tradicional Olleta calijona on s’espera l’assistència de centenars de veïns, que s’aproparan fins al Centre Cultural per degustar el plat. Per només 2€ es podrà gaudir d’una bona ració de menjar amb beguda inclosa i endur-se com a record la cassoleta de fang. En acabar de dinar hi haurà ball popular amb l’actuació d’un duo.

Dansada Popular i cant de les lloes

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).