Càlig organitza la ruta de la flor de l'ametller

05/02/2022

Càlig organitza la ruta de la flor de l'ametller

Una activitat gratuïta que combina naturalesa, patrimoni, gastronomia i molt més.

El pròxim 13 de febrer, amb motiu de la florida dels ametllers, l'Ajuntament de Càlig ha organitzat una Ruta de la flor de l'ametller pels voltants de la localitat. L'activitat compta amb la col·laboració de les productores locals.

La ruta consistirà en un recorregut interpretat entre oliveres mil·lenàries i construccions de pedra en sec, on es descobriran els camps d'ametllers plens de flors així com un patrimoni històric singular. De la mà d'un expert productor local revelarà als assistents els secrets del cultiu i es parlarà de la rebosteria calijona elaborada a base d'ametlla. 

Les inscripcions poden realitzar-se a través de la pàgina web www.exploramaestrat.com. La Ruta té un preu de 3 euros,  començarà a les 10.15 hores des de la Plaça Nova de Càlig i finalitzarà en el mateix punt.


 

Ruta Ametller

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).