Càlig ja ha adjudicat el contracte de serveis de recollida de residus

20/01/2022

Càlig ja ha adjudicat el contracte de serveis de recollida de residus

L'empresa encarregada és TETMA i la licitació és per a 4 anys.

S'ha aprovat en el Ple Ordinari de gener l'adjudicació del servei de recollida de residus a l'empresa TETMA. La licitació s'ha fet per a 4 anys, per un pressupost anual de 58.525,50 euros. 

Es durà a terme el canvi de tots els contenidors i els de recollida de residus orgànics comptaran amb una tapa de boca xicoteta o sobretapa per tal d’evitar que es depositen residus que no siguen orgànics dins d'aquests contenidors. A més es modifiquen els dies de recollida deixant el dissabte com a dia fixe ja que és considera necessari replegar els residus el dia que més gent hi ha al poble i per tant més residus es produeixen. 

Altra novetat d’aquest nou contracte contempla per part de l’empresa concessionària, la recollida de residus voluminosos porta a porta que l’ajuntament ofereix des de fa anys, tots els darrers dijous de mes i que fins ara ho feia la brigada municipal.

L’empresa continuarà amb la recollida de fracció resta, d'envasos, de fracció orgànica, de paper-cartó, vidre i de residus del mercats ambulant. Com a novetat també recolliran els residus de la Fira de Sant Vicent i dolços tradicionals així com dels espais concentrats a determinar a les festes patronals.


 

Residus

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).