Càlig forma a 12 alumnes en un curs d’operador de carretons elevadors

31/03/2021

L’Ajuntament de Càlig ha posat en marxa esta setmana un nou taller per formar a persones desocupades que volen millorar les seues capacitacions. En aquest cas, dilluns s’iniciava el curs d’operador de carretons elevadors, nivell bàsic, al qual participen 12 alumnes. El taller teòric-pràctic s’imparteix a través del Centre CEDES i la Diputació de Castelló, en el marc de l’estratègia per al foment del treball, l’emprenedoria i la promoció econòmica.

 

“Les inscripcions del curs es van completar ràpidament durant els primers dies, quedant gent en llista d’espera, i s’han prioritzat les inscripcions amb la gent estava a l’atur”, apuntava l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs. “Estem molt contents per la bona acollida del taller”, apuntava.

 

El curs, que compta amb una duració de 15 hores i va dirigit especialment a persones desocupades que vulguen obtenir la capacitació necessària per a la conducció de carretons elevadors i així millorar les seues oportunitats d’accés al món laboral, finalitza avui i ha contemplat la conducció de forma segura i correcta de carretons elevadors amb coneixements sobre legislació, seguretat i ergonomia en la conducció; normes bàsiques i riscos i la seua prevenció.

 

Dilluns 29 de març, es va impartir la formació teòrica en la sala de projeccions del centre de Cultura, mentre que els dies 30 i 31 s’ha realitzat la formació pràctica amb el carretó a la plaça de la Bassa Nova. Enguany, les sessions pràctiques s’han realitzat en dos jornades en lloc d’una per a dividir els participants en dos grups diferents amb l’objectiu millorar l’aprofitament de les sessions per part dels participants.

curs_carretons1
curs_carretons2

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).