Càlig escomet la segona fase de senyalització dels seus recursos turístics

20/01/2020

NOTA DE PREMSA 17/01/2020

                         

Càlig escomet la segona fase de senyalització dels seus recursos turístics.

L’acció ha estat possible gràcies a la subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme, xifrada en quasi 7.500 euros, que es suma a l’ajuda rebuda l’any 2018 per a la primera fase de senyalització turística.

 

L’Ajuntament de Càlig ha dut a terme ja la segona fase del projecte ‘Senyalització itinerari cultural de Càlig’, que implementa la senyalització dels monuments historicoartístics més rellevants a nivell patrimonial del municipi. D’esta manera, s’ha dotat a diversos espais de la població de tòtems d’informació que posa en valor els diferents béns culturals de Càlig, com ara les capelles de Sant Josep i de la Mare de Déu dels Desemparats, l’Església i Convent de la Santíssima Trinitat, carrer El Pont o els aljubs, entre d’altres.

 

La dotació d’estos elements ha estat possible gràcies a la subvenció que ha rebut l’Ajuntament per tal de continuar millorant l’atractiu turístic de la població l’Agència Valenciana de Turisme (AVT), i que ha ascendit a 7.470,64 euros. L’any 2018, el consistori ja va rebre més d’6.000 euros de l’AVT per tal d’iniciar la primera fase de la Millora del Serveis Turístics –i que va comptar amb 4.000 euros de fons municipals- aglutinat en el projecte de senyalització cultural i turística del municipi. 


La primera part del projecte va suposar la senyalització d’un itinerari per posar en valor els diferents béns culturals de la població, com són els dos monuments civils més destacats (la Torre i els Pous urbans: el Pou de les Aixetes, el Pou de la Vila i el Pou de les Grasses), i els monuments religiosos més emblemàtics del municipi: l’església Parroquial de Sant Llorenç o l’ermita de la Mare de Déu del Socors. 

 

L'objectiu del programa que ha implementat l’Ajuntament, arran la catalogació de Càlig per la Generalitat Valenciana com a Municipi Turístic, és oferir al visitant un itinerari guiat, que pot realitzar lliurement, per diversos monuments senyalitzats, de manera que es dóna visibilitat als monuments historicoartístics més rellevants del municipi i es facilita que els visitants puguen conèixer millor Càlig a través d’aquest recursos. 

Capelleta Mare de Déu dels Desamparats
Capelleta Sant Josep
Convent monges Trinitaries

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).