Càlig es prepara per a viure el Nadal 2019-2020

20/12/2019

Les Regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Càlig ha presentat la programació per al Nadal 2019-2020, amb activitats per a tots els públics, i que comptaran amb la col·laboració d’entitats socials i culturals de la població. Les activitats s’inicien a la una de la matinada del dia de Nadal, 25 de desembre, amb la Discomòbil que ha organitzat la Unió Jove de Càlig al Centre de Cultura de la població. Per al dia 28 de desembre a les 17:00 hores, la mateixa entitat ha preparat una activitat per als més menuts, que consistirà en una vesprada de jocs i xocolatada.

 

Al dia següent, dia 29, Càlig rebrà la visita del patge reial, que recollirà les cartes amb les peticions dels xiquets i xiquetes a les 11:30 hores. La cita serà a la Torre de Càlig, espai que també acollirà el dia 31 els actes destinats a acomiadar l’any 2019 i donar la benvinguda al nou 2020. Així, el dia 31 de desembre a les 12:00 hores, es celebraran les campanades infantils i la tradicional cursa de Sant Silvestre.

 

I ja a la nit, a partir de les 21:30 hores el Centre de Cultura serà l’escenari del sopar de cap d’any, amb  menú per a adults (60 euros) i per als infants (15 euros), ball amb l’orquestra Titán i xocolate amb xurros a la matinada. Cal recordar que el proper dilluns, 23 de desembre, finalitza el termini per apuntar-se al sopar, que es pot fer al mateix Ajuntament de la població.

 

I finalment, el dia 5 de gener arribaran Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i realitzaran la cavalcada pels carrers de Càlig, per tal d’iniciar la nit més màgica i il·lusionant de l’any per als més menuts. La cavalcada sortirà a les 17:30 hores de la plaça Bassa Vella, i comptarà amb la col·laboració de l’Agrupació Musical Vila de Càlig.

cartell_Nadal2019

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).