Càlig aposta per la transició energètica i instal·larà plaques solars

28/01/2022

Càlig aposta per la transició energètica i instal·larà plaques solars

Aquestes obres serviran per a cobrir la demanda elèctrica dels edificis municipals.

 

L'ajuntament de Càlig ha obtingut una subvenció de 32.030,96 euros per part de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) de la Generalitat Valenciana per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques. 

Les obres es duran a terme en les vacances de Pasqua i consistiran en la instal·lació de mòduls fotovoltaics en la coberta d'un dels edificis del CEIP Felicinda Collell. Aquesta transició energètica afavoreix l'autoconsum i l'objectiu és que cobrisca part de la demanda elèctrica de l'edifici a partir de l'energia generada. 

A més, els excedents d'energia produïts seran injectats en la xarxa elèctrica a canvi d'una compensació per part de la companyia comercialitzadora. Ernestina Borràs, alcaldessa de Càlig, afirma que “a Càlig apostem per energies netes. Primer subvencionant als particulars en les seues instal·lacions i ara en els edificis municipals. Aquest tipus d'energia és una aposta de futur en la qual l'Ajuntament ha de col·laborar.”


 

CEIP FELICINDA COLLEL

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).