Festes Patronals

Les festes patronals de Càlig se celebren el mes d'agost en honor al patró Sant Llorenç, el qual se celebra el dia 10 d'agost d'aquest mateix mes.

Durant deu dies es duen a terme en el nostre poble tot tipus d'actes festius. Entre ells destaquem: la presentació de les reines i les dames, iniciant les festes; la festivitat de Sant Llorenç amb la processó i la tradicional desfilada de carrosses; l' Entrà de bous a l'estil calijó, declarada Festa d'Interès Turístic Provincial, la qual dóna inici a les tradicionals vesprades de vaques i bous; el ball en la pista d'estiu amb diverses orquestres que ens amenitzen les nits de festes; o la dansada popular, un acte en el qual tots els calijons poden eixir al carrer i rememorar els balls típics de la població. A tots aquests actes se li sumen uns altres com per exemple exposicions fotogràfiques, el concurs de dibuix infantil, el dia de la dona calijona, etc.

Es tracta d'uns dies en els quals el poble es vesteix de festa, i amb el treball conjunt entre l'Ajuntament de Càlig i les associacions locals s'organitzen tot un seguit d'actes culturals que conviden a tota la població a gaudir del nostre poble.

PROGRAMA FESTES PATRONALS 2023

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Càlig, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça Nova, 1, Ajuntament de Càlig, 12589, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).