Ajuntament de Càlig

Fecha del evento: 
Dimecres, 24 Gener, 2018 - 19:30 to 20:30
Event type: 
Dilluns, 22 Gener, 2018 - 14:30
PGOE CÀLIG

Després d’un procés de  diversos anys de canvis en l’àmbit legislatiu i en la governació autonòmica, l’Ajuntament de Càlig ha realitzat grans esforços en definir el model territorial a adoptar en el municipi.

Aquest ajuntament, va iniciar el procés de participació ciutadana en l’aprovació del Pla General Estructural (PGOE) de Càlig, amb unes jornades informatives dirigides als regidors i regidores del municipi.

Aquesta fase de participació va continuar amb el sotmetiment a informació pública de tota la documentació del PGOE a principi d’any, i culminarà el pròxim dimecres dia 24 de gener, realitzant una jornada explicativa i participativa amb les associacions del poble i la resta de veïns i veïnes, on podran realitzar al·legacions i aportacions.

En el PGOE del nostre municipi, desenvolupem el pla urbanístic del casc urbà per als pròxims 20 anys, d’una forma continguda i sostenible, reduint les primeres propostes de versions prèvies, adaptant-les a la realitat urbanística actual, d’acord amb el Document d’Abast emès des de la Direcció General D’Avaluació Ambiental.

El Pla que presentem té com aspectes més rellevants la planificació del sòl no urbanitzable i facilitar el desenvolupament del sòl industrial arrel de la situació urbanística de Càlig, com ja es plantejava en l’Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana.

A més, es presta una especial atenció a la protecció de béns relacionats amb el Patrimoni, el paisatge, la cultura i el territori, ampliant-la al patrimoni arbori, etnològic i mediambiental existents al municipi. 

Imágenes: 

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal