Ajuntament de Càlig

Patrimoni i monuments

  Situada a un quilòmetre de la població i embolcallada en un saludable i atapeït paratge arbrat, l'ermita de la Mare de Déu del Socors frueix de l'amorosit caliu dels calijons. El camí que hi duu és trepitjat sovint per nombrosos vianants que a l'estació estiuenca, especialment, l’aprofiten per fer llargues passejades sota l'ombra de l'arbreda que discorre al llarg del passeig i admirar alhora alguns dels majestuosos arbres centenaris que es conserven vora aquest camí.

  • POU BONET

  Els diferents pous del terme de Càlig han estat molt importants al llarg de la història. Alguns d'ells es troben dins de la població, mentre que altres es troben a la vora dels camins del terme més transitats.

  • Torre de Càlig

  La Torre municipal de Calig es una construcción defensiva de la época Medieval. Es del siglo XIII. Se encuentra situada dentro de la población, cerca de la iglesia parroquial. Es de una planta cuadrangular, con piedras de carrer a las esquinas y a las aberturas de las puertas y ventanas. La construcción consta de tres niveles o pisos, a los cuales se accede a través de una escalera. La cubierta del primer piso es de vuelta de medio punto.

  • Convent

  Fundat l'any 1905 per sor Margarida del Sagrat Cor de Jesús. 

  • L'església parroquial de Sant Llorenç

  Situada en el centre històric de la vila.

  • Capella de la Mare de Déu dels Desamparats

  Les capelles actuals de Càlig són la capella de Sant Josep i la capella de la Mare de Déu dels Desamparats. 

  • Centre de Cultura

  Punt de trobada per als veïns i veïnes de Càlig.

ACTIVITATS

D D D D D D D
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal