Ajuntament de Càlig

Notícies

   

  L'Agrupació Musical Vila de Càlig ja ho té tot llest per a la celebració de la festa de Sta. Cecilia, la seua patrona. Els músics calijons oferiran dissabte que ve un concert extraordinari,  a les 19.30 hores, en l'auditori del Centre de Cultura, mentre que el diumenge tindrà lloc un dels actes més entranyables, la recollida dels nous músics.

   

  La regidora de Cultura a l'Ajuntament de Càlig, Ruth Sanz, ha participat en la jornada sobre 'Vies de finançament de la Generalitat per a la posada en valor turístic de recursos culturals i patrimonials municipals', organitzada per la Agència Valenciana del Turisme i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, que s'ha celebrat a Torreblanca.

  l´Alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ha assistit a Sant Rafel del Riu, a la reunió comarcal de seguretat agrària, presidida pel subdelegat del govern a Castelló, David Barelles.

   

  Durant la reunió, en la qual han participat 16 representants municipals,  i de les dues principals organitzacions agràries, es va donar a conèixer que la Guàrdia Civil ha aconseguit reduir els delictes en el camp en la comarca del Baix Maestrat en un 4% en aquesta campanya .

   

   

  Les fortes ràfegues de vent que es van registrar, passat diumenge, no van ser impediment perquè uns 100 corredors prengueren l'eixida del II Trail de Càlig, organitzat per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Càlig, en col·laboració amb HJ Crono, empresa especialitzada en inscripcions i cronometratges d'esdeveniments esportius.

   

  Els alumnes i personal docent i directiu del CEIP Felicinda Collell de Càlig han participat avui en l'emissió en directe del programa de Ser Maestrat, Hoy por Hoy, dirigit pel periodista, Julio Vidal, que s'emmarca dins dels actes de promoció i ús del valencià, que el municipi de Càlig està duent a terme com a part d'una subvenció, concedida per la Generalitat, per al foment del valencià.

  La Brigada Municipal de l'Ajuntament de Càlig ha estat treballant aquests dies en la millora i embelliment del cementeri municipal, amb les mires posades en la celebració, dimecres que ve, de la festivitat de Tots Sants.

  “Al llarg de tot l'any realitzem el manteniment de tota la instal·lació, però durant aquests dies, hem aprofitat per a pintar tot el recinte, tant per dins com per fora. A més, s'han reposat els elements de jardineria, que estaven deteriorats i s'han instal·lat nous cossiets”, ha indicat Ernestina Borràs, alcaldessa de Càlig.

   

  La regidora de Cultura en l'Ajuntament de Càlig, Ruth Sanz, acompanyada de Juan Carlos Borrego, responsable de camp de l'editorial Piolet i Enrique Robles, expert en senderisme local, ha presentat un mapa, editat per Piolet, editorial especialitzada en la publicació de mapes i guies excursionistes, en el qual s'arrepleguen un total de 3 rutes, que estan senyalitzades o a punt de ser-ho i en les quals es mostra un important patrimoni local.

  La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Càlig, informa que encara està  obert el termini per a inscriure's en el II Trail de Càlig, que se celebrarà el dia 5 de novembre i en el qual està previst participen més de 100 persones.

   

  L'eixida tindrà lloc a les 9 hores en la plaça Nova i el recorregut és de 15 km, acumulant un desnivell de 560 m. El temps màxim de realització de la prova és de 3 hores i finalitzada la mateixa hi haurà un esmorzar per a tots els participants.

   

  L'alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, ha anunciat, que la Generalitat ja ha resolt les ajudes dels programes EMCORD i EMCORP, que permetran la contractació, de personal que s'encarregarà de realitzar diferents tasques dins de la Brigada Municipal de l'Ajuntament de la localitat. Dins del programa EMCORD, per a aturats de llarga durada, Càlig ha sigut beneficiària de 55.000 €, mentre que de l´EMCORP es rebran altres 17.983 €.

Activitats

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal