Ajuntament de Càlig

Notícies

   

   

  Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Càlig participarà en el programa d'activitats, que la Mancomunitat de la Taula del Sénia, organitza en el marc de la Jornades Europees de Patrimoni, que en aquesta edició estan dedicades a l'arquitectura rural.

   

  El ple extraordinari de l'Ajuntament de Càlig ha aprovat, aquest dilluns, amb els vots a favor del Partit Socialista i Partit Popular i en contra de Compromís per Càlig, la millora i pavimentació del carrer Alcalde José Monroig, una important via del casc urbà. La inversió que realitzarà el consistori ronda els 70.000 euros, que serviran per a pavimentar tot el vial. “Des de l'equip de govern considerem aquests treballs primordials i se sumen als quals ja vam realitzar en el seu moment de millora de tot el clavegueram”, ha explicat l'alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs.

   

  La regidora de Benestar Social de Càlig, Ruth Sanz, acompanyada pels treballadors dels Programes d´Ocupació Juvenil de l´Ajuntament de la localitat,  han participat avui en el I um Fòrum Ciutadà del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral, del que formen part els municipis de Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcalà de Xivert, Sant Jordi, Santa Magdalena de Polpís, Sant Rafel i Càlig, a més de les organitzacions sindicals UGT i CCOO.

   

  Treballadors de l'Ajuntament de Càlig, els conserges del Centre de Cultura i del poliesportiu - municipal, operaris de la brigada, un representant del Càlig C.F i els regidors d'esport i cultura han assistit a Benicarló al curs de formació i utilització de desfibril·ladors.

  Bon dia! Compartim informació sobre el programa de formació Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I, més concretament del “Curs Sènior en Ciències Humanes i Socials. Seu del Nord. ”Es tracta d’un programa dirigit a persones majors de 55 anys. La docència es realitza en les seus de Vinaròs i Sant Mateu, els dimecres de vesprada en horari de 16.00h. a 19.00h.
  Actualment el programa es troba en període de matrícula i la docència comença el 4 d’octubre. Per a més informació podeu consultar la pàgina web:

  El proper 19 de setembre es durà a terme al Centre de Coneixement Vinalab el Fòrum Ciutadà del Pacte Territorial per l'Ocupació Maestrat Litoral, del qual formen part els municipis de Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcalà de Xivert, Sant Jordi, Santa Magdalena de Pulpís, Sant Rafel i Càlig, a més de les organitzacions sindicals UGT i CCOO

   

  Càlig celebra avui la festivitat de la Mare de Déu dels Socors, amb un ampli programa, confeccionat per la regidoria de Festes de l'Ajuntament de la localitat i que ha comptat també amb la col·laboració de diverses entitats locals.

   

  La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Càlig anuncia,  que engega una escola municipal d'anglès amb l'objectiu d'oferir “un servei més per als veïns de Càlig, que poden obtenir un certificat oficial d'anglès sense haver de desplaçar-se”, ha explicat la responsable de l´àrea, Ruth Sanz. De fet s'expediran certificats oficials de Cambridge.

   

  La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Càlig, ja ha publicat les bases per a poder accedir a la borsa de treball de la futura Unitat de Respir, que presumiblement es posarà en funcionament, durant el mes d'octubre en la població. La persona que accedisca a la plaça convocada, s'encarregarà d'atendre les necessitats diürnes dels usuaris de la Unitat de Respir.

  La Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Càlig treballa en l'adequació i millora de tot l'entorn de l'ermita dels Socors, de cara a la imminent celebració dels actes, en honor de la patrona. Els operaris estan realitzant tasques d'esbrossament de tots els terrenys i manteniment dels torradors del paratge. El pròxim 3 de setembre, l´Orfeó vinarossenc oferirà un concert en el paratge, donant per iniciats els actes en honor de la Mare de Déu dels Socors.

Activitats

ACTIVITATS

D D D D D D D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

SEGUEIX-NOS A:

ENLLAÇOS

Formulari de cerca

Site developed with Drupal